Kalender 2020

Vi træner i Skovanlægget hver mandag aften kl. 18:30, Onsdag aften kl. 18:30 fra 1. April til 30. September. I vinterhalvåret trænes onsdag kl. 13:30. Desuden Søndag kl. 13:30.

Hvis det kunne have interesse er du velkommen til at prøve at spille med os - de første gange er gratis og eller koster et medlemskab af klubben Kr. 250,00 om året.

Alle spiller på eget niveau og bestemmer selv om man vil deltage i stævner eller turneringer.


Fredag den 17. April - AFTENSTÆVNE : 

Det traditionelle forårsaftenstævne. Vi starter grillen og starter kl. 17:15 med pølser med brød. Spilstart kl. 18:00 som doublestævne med fast makker. Vi spiller 3 kampe inden der drikkes kaffe med kage. Derefter de sidste 2 kampe. Aftenen plejer at slutte ca. kl. 23:30 med præmieoverrækkelse til de 3 første placeringer.
Prisen er Kr. 100,00 pr. person incl. pølser, kaffe med kage samt spil.

Vi har lys på den ene bane og har derfor plads til 20 hold - så skynd jer at tilmelde.

Stævnet er desværre AFLYST på grund af Coronakrisen - hold øje med ny dato efter påske

Søndag den 14. Juni - DOUBLESTÆVNE:
Vi starter med morgenkaffe kl. 09:00 - spilstart kl. 10:00 - der spilles 5 runder efter Swiss stigesystem. 3 runder før frokostpausen og 2 efter. Grillen startes og der sælges pølser med brød eller kartoffelsalat. Vi slutter med præmieoverrækning ca. kl. 16-16:30.
Indbydelse kommer senere - men der kan tilmeldes allerede nu

Lørdag den 28. Juni - DGI Fynsmesterskab i Triple
Vi afholder DGI's fynsmesterskab i Triple.
Indbydelse og tilmelding på www.dgi.dk/202010734803
Til frokost tændes op i grillen og der sælges pølser med brød eller kartoffelsalat

Søndag den 12. Juli - STRANDPETANQUE på Assens Næs
Det traditionsrige strandstævne på stranden på Assens Næs. Der spilles på blødt sand hvor alt kan ske. Grisen begraves eller kuglen er under grisen. Det er i hvert fald ikke trillebaner. Vi spiller på åbne baner og bruger hele stranden. Vi spiller 5 runder double med fast makker. Tag selv bord og stol samt madpakke med. Der kan købes fast food i nærheden. En rigtig sjov dag uanset om det regner - blæser eller solen bager fra en skyfri himmel. Der kommer en indbydelse senere - men meld bare til nu. Der er plads nok på stranden.

Fredag den 11. September - AFTENSTÆVNE:
Efterårsaftenstæve efter samme recept som vores forårsaftenstævne. Husk vi har kun 10 baner med lys på - så tilmeld jer gerne nu til nedenståendeTilmelding til:
Preben Hybel - Tlf. eller SMS 23 31 83 01 - mail: preben@hybel.nu